Utvalgte toppmerker

Utforsk noen av de beste merkene her

Bli medlem

Club Wagner


  • Du tjener 5% bonus på alle dine kjøp
  • Eksklusive tilbud på mail & sms
  • Invitasjoner til VIP events

E-postadressen er ikke gyldig.
Har du skrevet riktig?

Takk! Vi har sendt deg en e-post. Følg instruksjonene i e-posten for å fortsette registreringen.

Vennligst vent ...

Du er allerede medlem,
Vil du tilbakestille passordet ditt?

Vi sender deg en e-post, der ber om å godkjenne medlemskapsbetingelsene dine og bekrefter registreringen din.

Populært tilbehør til dress

Finn de beste produktene som passer din dress

Shop nå

Varmt for sene kvelder

Trøyer fra Lindbergh


Gensere er nødvendig nesten hele året

Populære produkter

Handle de mest populære kategoriene akkurat nå!

Kjøb moteklær til men online hos wagner

Selv om Wagner har eksistert siden 1946, er vi fortsatt på tå hev! Gjennom årene har vi vært vitne til en rask utvikling i motebransjen. I dag endrer moten seg kontinuerlig, så det gjelder å ha en finger på pulsen og følge med på tendensene som oppstår innenfor herremoten. Det er vi heldigvis riktig gode til og vi lar deg gagne av det.

Vårt spennende sortiment av moteklær til menn er nøye utvalgt fra en rekke kjente merker som; Lindbergh, Shine Original, Jack´s med fler. Disse merkene forener på det beste vis et smart design og lekre materialer - naturligvis til gode priser. Det gjør det mulig for deg å kjøpe kule skjorter og jeans, lekre strikk, boxershorts og mye, mye mer hos Wagner. Vårt store utvalg av klær til menn inviterer til at du går på oppdagelse i webshoppen og finner inspirasjon til din garderobe. La deg inspirere til sesongens mote hos Wagner.


Shopping på den kule måten

Hos Wagner vil vi gjerne gi deg en god shopping-opplevelse hver gang du handler hos oss. Derfor har vi Fri frakt over 399 kr. og fri retur på alle ordre. Angrer du på kjøpet, passer ikke størrelsen eller lignende? Da er du alltid velkommen til å dra til din lokale Wagner-butikk og bytte varen innen 14 dager fra den datoen du mottok den. Du kan naturligvis også sende varen i retur per post på vår regning.

Club Wagner

Er du ikke allerede medlem av vår kundeklubb - Club Wagner - får du nå alle de gode grunnene til å bli det. Vi gir nemlig deg som medlem ekstra gode rabatter, tilbud og nyheter via mail samt invitasjoner til ekslusive konkurranser og arrangementer. Du tjener 5% kontant bonus på alle dine kjøp. Løs inn bonusen din direkte i butikken i utvalgte perioder.