Bison

Bison er et bruksmerke kjennetegnet av autentiske og varige plagg, med funksjoner som beskytter deg i naturen og kombinerer stil og funksjon på en unik måte.

Bison er herreklær med fokus på det maskuline, det enkle og det funksjonelle. Det er noe jordbundet og naturlig over merket, og det er verdier som mange menn kan identifisere seg med. Se alle klærne fra Bison her, hvor vi har samlet det hele til deg.

BISON – KLÆR DESIGNET TIL DEG

Klær i veldig god kvalitet med et maskulint, enkelt og funksjonelt design – Det er hva Bison står for, og hva mange menn foretrekker. Les mer om det flotte merke her.

Bison er maskulint, men bestemt ikke fargeforskrekkede – blant de klassiske farger som bordeaux, navy, grå og sort, er det nemlig også brent oransje og klare blå farger som gir deg muligheter for å gjøre stilen din mer personlig. Samtidig har Bison med få, velutførte detaljer markert seg som et lekkert merke.

Kjenner du fortsatt ikke merket så godt, er det på tide å prøve stilen. Digger du allerede stilen, vil du uten tvil bli begeistret for våre nyeste varer fra merket.

Bisons kolleksjoner spenner bredt. Med både T-skjorter, gensere, bukser, skjorter, underbukser, poloskjorter og mye annet, kan du finne alle de klærne som mangler i hverdagsgarderoben din. Vi forhandler også populære jakker fra Bison.

Enkelt design gjør at klesmerket legger opp til å inngå i en avslappende, pen hverdagsstil som utstråler MASSE overskudd. Gjør denne stilen til en del av deg med ekte Bison-klassikere som myke, strikkede cardigans med glidelås, T-skjorter med enkle trykk og fete, funksjonelle herrejakker.