Bison bukser

Bison er et merke for den moderne mann som liker et klassisk snitt – ofte krydret med spennende farger i tråd med tidens trender. Bukser fra Bison er synonymt med yndlingsbukser for mange menn, og det er med god grunn.

Finn dine nye bukser blant Bisons modeller

Bison bukser og jeans er utrolig populære, fordi de er helt enkle, flotte og så har de en utrolig fin finish. Det er bukser som kan brukes både til hverdag og festlige anledninger, selvfølgelig helt avhengig av hva de settes sammen med. Et par bukser fra Bison er derfor et pent, casual festplagg, hvis du setter dem sammen med en fin skjorte og et par pene sko. Sammen med et par sneakers og en T-skjorte får du til gjengjeld et flott, nytt hverdagsutseende.


Du finner bukser og jeans i flere forskjellige farger. Forskjellen på lyse og mørke jeans gjør at man oppnår vidt forskjellige utseender med dem hver især. Hos WagnerFashion anbefaler vi derfor at du har både lyse og mørke jeans i garderoben for å variere utseendet ditt. Lyse jeans er ofte mer casual enn helt mørke jeans som er lettere å oppnå et formelt utseende med.