Jack's Sportswear Intl.

JACK'S SPORTSWEAR INTL. er et klassisk, velkjent Wagnermerke. JACK'S SPORTSWEAR INTL. er enkle å bruke og enkle å vaske og gjør tingene lett og praktisk.

JACK'S SPORTSWEAR INTL. er et merke som forstår å designe enkle og flotte herreklær som passer godt til en avslappet hverdagsstil. JACK'S SPORTSWEAR INTL. er med andre ord essensen av enkle og flotte herreklær.

  • Fri frakt over 399 kr.
  • Bytt i alle Wagners butikkene
  • 365 dager byttefrist

JACK'S SPORTSWEAR INTL - INGEN DIKKEDARER, BARE FETE OG ENKLE HERREKLÆR

Jack’s holder litt tilbake når det gjelder moten. De bruker kun de trendene som passer til merket og den enkle stilen som har blitt merkets kjennetegn. 

Når alt det overflødige er skåret vekk, står de enkle og funksjonelle klærne tilbake. Det gir deg masse plass til å være deg selv akkurat som du er.


Den enkle og avslappende stilen, som er karakteristisk for Jack’s, gjør det lett å bruke klærne til hverdag. Jack’s kolleksjoner inneholder alt det du måtte ønske deg fra T-skjorter, poloskjorter, cardigans, bukser og jakker til elegante blazere og flotte Jack’s-skjorter. Med andre ord så kan Jack’s kle på deg fra topp til tå i en kul, avslappende stil.

Prisene på Jack’s klær viser dessuten med all tydelighet at klær ikke behøver å være dyrt for å være fint. Det gjør merket særlig attraktivt for deg som liker å fornye garderoben din ofte.

Kjøp for eksempel Jack's T-skjorter hvor vi har et stort utvalg som kan piffe opp garderoben din, uten å gå på kompromiss med stilen din.

Kjøp i Jack’s nettbutikk
Hos Wagner finner du et stort utvalg av klær fra Jack’s på nett. Vi betaler alltid frakten på alle ordrer – uansett ordrestørrelsen – og vi tilbyr gode byttemuligheder. Når du kjøper Jack’s i nettbutikken vår, får du nemlig valget mellom å benytte fri retur og å bytte i den lokale Wagner-butikken din.