Jack's bukser

Hos WagnerFashion har vi et utvalg av bukser fra merket Jack’s som først og fremst bugner med jeans. Se alle modellene på siden her, og finn det paret du står og mangler.


JACK'S BUKSER - NEDTONET STIL

Kombinasjonen av enkelt design, komfort og kvalitet er oppskriften på merkets suksess blant kundene våre, her hos WagnerFashion. 

Med en litt enklere stil enn mange av de andre merker her hos Wagner, har Jack’s blitt en favoritt blant menn som setter pris på enkelthet. Passformen er typisk alminnelig (regular) og kvaliteten er god. 

Utvalget fra Jack’s fokuserer først og fremst på bukser i de klassiske fargene som denimblå, mørkeblå og sort – alltid en sikker vinner i Skandinavia, hvor disse fargene ofte dominerer paletten. Stilen er ren og detaljene er klassiske, for eksempel lett slitte på lår og kne, flotte kontrastsyninger og andre diskrete detaljer som er med til å gi buksene fra Jack’s et fullendt uttrykk. Med et par enkle bukser fra Jack’s kan du velge å leke med valget av T-skjorter og gensere for et moderne uttrykk, eller du kan kombinere med vel så enkle overdeler for et klassisk, maskulint uttrykk.

Kjøp bukser fra Jack’s på nett
Det er mange fordeler ved å kjøpe de nye buksene din på nett hos WagnerFashion. Vi gir nemlig Fri frakt over 399 kr. og leverer raskt, sånn at du fort kan prøve de nye klærne på hjemme hos deg selv. Skulle du få behov for å bytte noe du har kjøpt hos oss på nett, kan du selv velge om du vil sende det i retur eller bytte det i din lokale WagnerFashion butikk.