Jack's jeans

Jack’s står bak en serie av flotte jeans til menn som foretrekker klassiske farger og detaljer, samt jeans av god kvalitet og med en behagelig passform. Se utvalget her på siden, hvor vi har samlet alle merkets jeans, og kjøp dine favoritter i dag.

JACK’S JEANS – AVSLAPPET STIL

Et par typiske jeans fra Jack’s er mørkeblå eller sorte, har fem lommer og kontrastsyninger. Kvaliteten er god. Med et par sånne jeans er det lett å oppnå en pen, men fortsatt avslappet stil som gjør seg godt til hverdagen. De passer nemlig godt til all verdens T-skjorter og gensere, samt overdeler i friske farger og moderne mønstre.

Jack’s jeans kan leveres i et vell av størrelser fra 29/30 til 48/36, hvilket vil si at de fleste menn kan finne et par jeans fra dette merket som sitter helt riktig. Det er både modeller med alminnelig passform (regular fit) og en mer løs passform (loose fit). Velg den typen du føler deg mest komfortabel i.

Kjøp dine Jack’s jeans hos WagnerFashion på nett
Når du kjøper jeans hos WagnerFashion gjør vi vårt beste for å gi deg en god opplevelse, både i butikken og på nett. Derfor har vi valgt å tilby fri frakt, rask levering og fri retur til kundene våre på nett. Det skal være lett og billig å handle hos oss på nett. Samtidig har vi et unikt bånd mellom nettbutikken vår og de fysiske butikkene våre, noe som betyr at du lett kan bytte i din lokale WagnerFashion butikk når du har kjøpt nye klær hos oss på nett.