Jack's shorts

Jack’s er et merke som har fokus på det enkle og funksjonelle, som mange menn etterspør. Derfor leverer Jack’s også helt enkle shorts som passer perfekt til mannen som liker å holde stilen sin maskulin og klassisk.

SHORTS FRA JACK'S - ENKELHET OG FUNKSJONALITET

Enkle shorts kan saktens være kjempefine – det viser Jack’s gang på gang. Jack’s shorts har typisk enkle snitt, er utført i klassiske farger som matcher mange slags farger og har normalt et par gode, praktiske lommer. Hva mer kan en mann ønske seg når han skal velge shorts? 

Shorts fra Jack’s er på grunn av deres funksjonelle og stilrene design lette å bruke sammen med T-skjorter, poloskjorter og kortermede skjorter. Ta et kult belte og et par pene sko på – så får du et flott sett som utstråler maskulinitet og ikke minst god stil. 

Er du i tvil om størrelsen på dine nye Jack’s shorts?
Vår størrelsesguide er et veldig godt utgangspunkt, hvis du er i tvil om hvilken størrelse du skal velge. Hvis dine nye shorts likevel ikke sitter som de skal når du mottar dem, så er de heldigvis lette å bytte – vi har nemlig fri retur, og vi bytter også gjerne til noe annet butikkene våre.