Jacks T-skjorter

Foretrekker du helt enkle T-skjorter til hverdagen, så er Jack’s helt bestemt det riktige merket for deg. Se hele utvalget her på siden, hvor vi har samlet alle T-skjortene fra merket og finn favoritter både med og uten trykk.

ENKELHET BLIR TIL STILSIKKERHET

Jack’s er et klesmerke som alltid går etter det enkle, funksjonelle og maskuline. Det maskuline gjennomsyrer alle merkets designs – også innenfor T-skjorter. Det enkle uttrykket kommer frem i kolleksjonene, takket være mange ensfargede T-skjorter og T-skjorter med diskret trykk, som gir deg mulighet for å variere uttrykket uten å bevege deg utenom den stilen du setter pris på. 

Det funksjonelle kommer til uttrykk ved at alle Jack’s T-skjorter er utført i en god, gedigen bomullskvalitet som er egnet til å ha på i hverdagen. Kjenner du deg selv og din stil, så vet du om Jack’s er et merke for deg.

Kjøp T-skjorter fra Jack’s på nett og få masse av fordeler
Hos WagnerFashion skal det være like lett å handle på nett som i våre butikker. Derfor gir vi alltid Fri frakt over 399 kr., rask levering, fri retur og mulighet for å bytte i din lokale WagnerFashion-butikk. Alle medlemmene av kundeklubben vår kan opptjene poeng på alle kjøp hos WagnerFashion, og det gjelder naturligvis også på nett.