Lindbergh

Lindbergh leverer en sublim balanse mellom design, kvalitet og pris til våre kunder og tilbyr herreklær i høy kvalitet til en rimelig pris.

Lindbergh er uten tvil et merke for deg som elsker flotte moteklær. Lindbergh har nemlig for lengst markert seg som et motemerke, som gjør tidenes kuleste trender til sine egne. Uansett om du søker kule jeans, perfekte T-skjorter til hverdagsbruk eller en lekker skjorte til festen, så kan du finne det akkurat her.

LINDBERGH – GOD STIL HVER DAG

Lindbergh klarer å gjøre tidenes trender tilgjengelige gjennom kult design, sesong etter sesong. Det betyr at klesmerket er lett å integrere i en moderne stil, uansett om stilen din er avslappet eller formel.

Lindbergh kjører flere merker som har litt forskjellig fokus. Det betyr at Lindberghs stil kan romme deg med alle dine fasetter. Stilen kan være avslappende og lekker til hverdag, for eksempel med en kul T-skjorte med trykk, et par jeans med unik vask og et par sneakers. Det kunne også være et par chinos og et par fete herrestøvler. Men Lindberghs stil kan også være formel og elegant i den skarpeste dressen med skjorte, sløyfe og blanke skinnsko. Uansett hvilken anledning du ønsker å kjøpe til, så kan du bli velkledd i kolleksjonene til Lindbergh.

Lindbergh er dessuten et av de merkene som leverer klær i slim fit-modeller. Det vil si at hvis du er slank, eller ønsker en tettere passform til klærne, så passer Lindberghs slim fit til deg.