Lindbergh jeans

Hos WagnerFashion finner du flotte jeans fra Lindbergh. Kjennetegnet til Lindbergh er godt design i god kvalitet. Det gjør Lindbergh jeans til ekte favoritter i garderoben din.

Spar
50%

Lindbergh Black

Jeans

499,50 kr999 kr

KULE JEANS FRA LINDBERGH

Du kan bruke Lindberg jeans sammen med alle de ekstra klærne i garderoben din, men mangler du inspirasjon, så kan du se i utvalget vårt av klær fra Lindbergh. Lindbergh har alltid masse av spennende bud på hvordan du skal gå kledd den kommende sesong.

Jeans fra Lindbergh kan brukes både til hverdag sammen med en fin T-skjorte eller en god og myk strikket genser, eller de kan brukes til fest sammen med en elegant skjorte og et slips eller en sløyfe.

Det finnes Lindbergh jeans i flere farger. Om vinteren er utvalget preget av de litt mørkere jeansfargene, mens de lysere denimvarene typisk fylder mer i sommerens sortiment. Mørke jeans er ofte litt lettere å bruke til formelle klær, men har du stilen til det, så kan du saktens bruke et par lyse jeans til mer formelle anledninger.

Lindbergh jeans finnet i et vell av forskjellige størrelser, så du kan få et par som sitter helt perfekt. Skulle du komme til å velge feil størrelse når du handler på nett hos WagnerFashion, så er det heldigvis lett å bytte til et par som passer. Du kan selv velge om du vil sende klærne i retur eller om du vil gå til din lokale WagnerFashion, hvor du kan bytte til en annen størrelse eller modell. Når du handler hos WagnerFashion gir vi dessuten alltid frakten, så du overhodet ikke skal tenke på leveringsomkostninger.