Shine Original

Skal garderoben oppdateres med de siste trendene, så er Shine merket som appellerer til deg. Forny stilen din med tøffe t-skjorter, kule jeans i flotte denimfarger og ikke minst mengder med "attitude".

  • 365 dager byttefrist
  • Prismatch
  • 5% kontant bonus for alle varene du kjøper!

Spar
20%

Shine Original

Slim fit

399,20 kr499 kr
Spar
20%

Shine Original

Slim fit

399,20 kr499 kr

SHINE ORIGINAL – FORNY DEG SELV GJENNOM STILEN DIN

Klær er ikke alt, det vet vi også godt her hos WagnerFashion, men det er likevel viktig at klærne passer til den man er. Elsker du å leke med uttrykket ditt og prøve nye tendenser, så er det i kolleksjonen til Shine Originals at du finner hva du søker etter.

Shine Original tørr nemlig godt å gå forrest og sette dagsorden – og den står på kul, rå denim, fete trykk og lekre motefarger som passer perfekt inn i sesongens paletter. Shine Original er det helt riktige merke for deg, hvis du gjerne vil legge til den nyeste moten til stilen din.

Se alle de spennende mulighetene for at legge til litt nytt i klesskapet ditt her hvor vi har samlet hele utvalget fra Shine Original. Du finner alt fra Shine T-skjorter og gensere til bukser, boksershorts og jakker – og ikke minst masse av spennende tilbehør. Alt sammen er perfekt til å skape et kult, urbant look.