Shine jeans

Jeans fra Shine finnes i et bredt utvalg som både rommer helt klassiske modeller og modeller med moderne snitt. Hvilket par Shine jeans er dine favoritter? Kjøp dem i dag – vi sender raskest mulig.

KJØP KULE JEANS FRA DENIMMERKET SHINE

Shine jeans er både billige og flotte, så hos WagnerFashion foreslår vi at du velger dette merket når garderoben skal friskes opp med nye, flotte jeans. Enhver mann bør ha noen gode jeans å velge mellom når han åpner skapet sitt om morgenen. Det skal både være lyse, mørke, sorte og gjerne et par grå eller noen med farger, hvis du liker å eksperimentere med stilen din. Med jeans av flere farger i skapet, er det muligheter for å variere klærne fra dag til dag.

Jeans fra Shine Original fås i de fleste størrelser, også noen av de mindre slags. Det betyr at det eksisterer Shine jeans til de fleste menn – hvilket mange er utrolig glade for. Shine fører helt fra størrelse W28/L30 til W40/L36 – og naturligvis flest modeller imellom. Dessuten finnes Shine jeans i flere slim fit-modeller til de slanke mennene.

Når du kjøper jeans hos WagnerFashion, er du sikret gode muligheter for å bytte hvis dine nye Shine jeans ikke skulle passe. Du kan selv bestemme om du vil sende dem i retur, eller om du vil bytte til noe annet i din lokale WagnerFashion-butikk.

Er du begeistret for Shine Original sin stil i jeans, vil du helt sikkert også like 
Shine Original chinos som er et spennende alternativ til jeans.