Blazere

En blazer, eller en dressjakke, kan fungere både som et samlet sett i kombinasjon med et par dressbukser, eller for seg selv for å gi utseendet ditt det lille ekstra. Velg mellom våre yndlingsmerker som JUNK de LUXE og Lindbergh.

  • Rask levering
  • Bytt i alle Wagners butikkene
  • 365 dager byttefrist

Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 199,20 kr1 499 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 599,20 kr1 999 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 199,20 kr1 499 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 199,20 kr1 499 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 439,20 kr1 799 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 039,20 kr1 299 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 039,20 kr1 299 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

1 039,20 kr1 299 kr
Spar
20%

Lindbergh

Regular fit | Ull

2 399,20 kr2 999 kr

WAGNER GUIDER DEG TIL DEN RIKTIGE BLAZER

Blazere kan brukes som en del av et formelt antrekk, eller bare som en stilfull og moderne jakke. Man kan live den opp med et tørkle og en fargerik skjorte, eller man kan gå etter et mer klassisk look. Mulighetene er uendelige. Når du kjøper klær hos Wagner Fashion kan du alltid være sikker på å få god kvalitet for pengene, også når det kommer til blazere.

En blazer som sitter helt riktig er på én gang maskulin og elegant. Hos Wagner hjelper vi deg gjerne med å finne den riktige modellen i den riktige størrelsen – naturligvis i en stil som passer til deg.

Velg den riktige størrelsen

Det aller viktigste når man skal velge en blazer er at man får valgt én som passer – både når det gjelder passform og størrelse – for en blazer fungerer bare godt til kroppsformen din hvis den sitter som om den var sydd til deg. Hos Wagner har vi forsøkt å gjøre det lettere å finne en blazer som sitter godt. Du kan velge blazere i flere passformer i vår nettbutikk – regular fit, som er standardpassform, og slim fit samt tight fit, som begge er smalere og mer egnet til menn som er slankere i formen. Når du prøver den nye blazeren din på, skal du være ekstra oppmerksom på armlengden og hvordan den sitter over skuldrene. Er du i tvil om hvilken størrelse du skal velge? Finn frem målebåndet og følg størrelsesguiden vår.

Finn stilen din

Blazere kommer i flere forskjellige farger og detaljer. De fleste blazere er i klassiske farger som sort, grå og blå som kan brukes sammen med nesten alle andre klær. Er du på utkikk etter en blazer som kan brukes til alle anledninger, så er det uten tvil disse fargene som er opplagte å gå etter. Går du ofte med blazere og vil gjerne ha noe som skiller seg litt ut, så se Lindbergh's utvalg av blazere – i kolleksjonene til merket er det nemlig ofte gjort plass til detaljer som får modellene til å skille seg litt ut.

Kjøp blazeren din trygt på nettet

Når du velger å kjøpe blazeren din på nettet, kan du prøve den i ro og mak der hjemme. Det betyr at du har muligheten til å prøve den sammen med klærne som du planlegger å bruke blazeren med. Passer den ikke, kan du selv velge om du vil benytte deg av vårt tilbud om fri retur, eller om du vil gå ned i den lokale Wagner-butikken din og bytte til en annen. Her står våre flinke personaler alltid klare til å hjelpe deg med å finne en modell som passer deg.

Kjøp i Wagners nettbutikk

Når du netthandler hos Wagner, kan du gjøre en god handel. Du kan for eksempel være heldig å gjøre et kupp når vi har blazere på salg. Hos Wagner gjør vi alltid vårt beste for å sikre at du får en god opplevelse når du handler hos oss. Fri frakt over 399 kr. på alle ordrer. Hvis du er medlem av kundeklubben vår, Club Wagner, tjener du dessuten bonus hver gang du kjøper hos oss. Dette gjelder naturligvis også når du kjøper blazere.