Bukser

Hos Wagner jobber vi hardt for å samle sammen et utvalg av bukser som dekker alt fra de enkle og klassiske til de nye og smarte modellene. Dermed kan du alltid finne noe som passer din smak og hverdag.

  • Fri frakt over 399 kr.
  • Bytt i alle Wagners butikkene
  • 365 dager byttefrist

Bukser

Herrebukser er en nødvendighet for alle menn, men det betyr ikke at de ikke samtidig kan være stilfulle og moderne. Derfor har vi at bredt utvalg av bukser i forskjellige prisklasser og ulikt design, så du kan finne de bukser som passer din stil.

På WagnerSavoy.no finner du rimelige herrebukser av alle typer - fra dressbukser til jeans og tøybukser. Jeans, chinos og cord bukser - casual og klassiske bukser som både passer til fest og hverdags fra Jack's, Shine og Lindbergh. I vår nettbutikk tilbyr vi bukser i forskjellige materialer og passformer.

På WagnerSavoy.no hjelper vi deg med å finne de riktige bukser ved hjelp av størrelsesguide og detaljerte bilder og opplysninger. Når man vil kjøpe bukser på nett er det viktig å zoome seg inn på detaljene på buksen og sjekke at man velger den riktige størrelsen. I vår størrelsesguide kan du få hjelp til å finne den rigtige passform til deg. Bla deg igjennom vår katalog og bli overrasket over hvor lett og rimelig det er å finne den boksa du vil ha.

Bestill dine rimelige bukser på nett i dag og få dem levert rett hjem til din adresse.