Chinos

Chinos har kommet for å bli, og siden de smarte buksene er tilgjengelige i en mengde flotte farger, kan du skape din egen stil. Se vårt utvalg av chinos her, og finn akkurat det paret som du mangler.

  • Fri frakt over 399 kr.
  • Bytt i alle Wagners butikkene
  • 365 dager byttefrist

Spar
20%

Junk de Luxe

Slim fit | Stretch

719,20 kr899 kr

Chinos er kommet for å bli

Har du bruk for et godt alternativ til de gode gamle jeans er chinos tingen for deg. De er like behagelige å ha på, men gir et helt annet look. Du blir moderne, kul og sofistikert på én gang - hva mer kan man be om?
Bukser er en nødvendighet for alle menn, men det betyr ikke at de ikke kan være stilfulle og moderne. På WagnerSavoy.no kan du finne herrebukser av alle typer - fra dressbukser til jeans og chinos.

Chinos er egentlig militærbukser og opprinnelig designet til å være enkle, slitesterke og komfortable. Med passformen sin, et raffinert design og et behagelig materiale, er chinos anvendelige sammen med nesten alle klærne du ellers har i skapet. Chinos er et fremragende alternativ til tradisjonelle jeans. Chinos er kommet for å bli.

Hos WagnerFashion har vi chinos fra attraktive merker som Jacks, Lindbergh og Shine. Selv om chinos først har vunnet innpass i garderobene til de norske menn innenfor de siste årene, er det allikevel en type bukser som har eksistert i mange år. Det er bare først nå at mange har fått øynene opp for mulighetene med de allsidige og behagelige buksene.

Bruk chinosene dine med en T-skjorte og et par sneakers for et lekkert hverdagsutseende og sett dem sammen med en skjorte og et par pene sko for et avslappet, men elegant festutseende. Med et par chinos i skapet har du alltid et par pene bukser, som du kan ta på til enhver anledning.

Fordi chinos akkurat nå fylder enormt mye i motebildet, finner du masse av spennende modeller som du kan velge mellom når du skal ha nye chinos. Av samme årsak er det også et vell av farger i vårt sortiment, så du både kan finne klassiske, nøytrale i grå og brune nyanser, men også moderne chinos i farger som for eksempel blå. Uansett hva du foretrekker, så finner du et par chinos i riktig stil og farge hos oss.


Kjøp chinos på nett


Hos WagnerFashion gir vi Fri frakt over 399 kr. og hurtig levering, uansett om du bare skal ha et enkelt par chinos eller om du skal ha mer med. Om du skulle angre på kjøpet ditt eller ha valgt feil størrelse, tilbyr vi muligheter for at du kan gå ned i den lokale WagnerFashion-butikken din og bytte de nye chinosene dine. Du kan naturligvis også sende dem i retur, hvis du foretrekker det.