Club pants

Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

559,20 kr699 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

559,20 kr699 kr
Spar
20%

Junk de Luxe

Slim fit

959,20 kr1 199 kr

Club pants

En stor trend innen bukser de siste årene har vært bukser i et halvformelt design med tydelig fokus på behagelig passform og nydelig stoff. Club pants havner godt innenfor dette og har et snitt som minner om dressbukser: rette bein, diskre framlommer og passepoilerte baklommer. Men club pants har ikke pressen, da stilen ikke passer til de samme formelle begivenhetene som dressbuksen er egnet til. I stedet er buksene ofte brettet opp rundt beina, noe som bryter med den tradisjonelle stilen.

Som en kontrast til mer formelle og litt stive bukser har club pants nesten alltid stretch, slik at buksene føles behagelige. Siden de som regel har en regular eller slim fit, er stretch godt å ha, siden buksene sitter tett på kroppen men ikke hemmer bevegelsene. Dermed får du stor bevegelsesfrihet, spesielt på de modellene som er laget med Superflex. Disse har ekstra mye stretch, men vil likevel beholde den originale formen.

Hvis du ønsker å prøve club pants, men ikke er sikker på hvordan du styler dem, er det ikke mye å bekymre seg for – de kan styles akkurat som du føler for. Hvis det er til et møte på jobben, bruker du dem med en skjorte, og hvis du skal på fest, kan du bruke en kortermet skjorte. Til daglig kan du bare bruke en t-skjorte eller en strikkegenser. Så bare kast deg ut i det – du vil aldri se deg tilbake.