Dress

Ha den mørke findressen klar til formelle anledninger som jul, nyttår og formelle selskaper. Til sommeren kan en grå dress være et godt alternativ til den mørke dressen, mens en marineblå dress er fint til de med lysere hud uten at det blir like hardt som en helsort dress. Våre butikker har ekspertisen for å hjelpe deg og finne en dress som passer deg perfekt.

Gode dresser henger ikke på trærne, men hos Wagner har vi anstrengt oss for å kunne presentere deg for et spennende utvalg av fine dresser.

VELG EN DRESS SOM PASSER TIL DEG

Hos WagnerFashion finner du kun fine dresser av høy kvalitet i klassisk design. Det betyr at du kan finne den helt perfekte dressen som du vil kunne bruke i flere år, fordi det er klassisk pent og ikke utpregede moteklær.

Det viktigste med en dress er at den sitter godt for å la både deg og klærne dine komme til sin fulle rett. Når dressen din passer er det både langt det peneste og mest behagelige. Det vil si at dressjakken skal sitte pent over skuldrene, armene skal hverken være for lange eller for korte, og dressjakken skal kunne knappes, så den stadig sitter pent – selv om du vanligvis går med åpen jakke. Dressbuksene skal rekke helt ned til skoene og skal ikke trekke skjevt på benet.

Nettopp fordi det er så viktig med passformen, selger vi hos WagnerFashion oftest jakker og bukser hver for seg, så du selv kan sette sammen en dress som er i den riktige størrelsen. Det finnes likevel enkelte dresser som du kan kjøpe samlet med buske og jakke. Hos WagnerFashion opplever vi at flere og flere menn spør etter dresser som har en smalere passform. Derfor har vi naturligvis fått enda flere flotte slim fit-dresser i vår nettbutikk så vel som i våre butikker.

Mangler du inspirasjon til stilen? Velg for eksempel en svart dress - eller gå hele veien og velg en stripete dress. I stedet kan du oppdatere dressen din med noen flotte skjorter, slips og sløyfer i tidens farger.

Kjøp dress hos oss - vi har masse av erfaring

Med fordelene fra vårt merke, mange års erfaring i bransjen og innsikt i moten, kan vi med stolthet presentere flotte dresser fra de mest spennende merkene som Lindbergh og Jack's.