Dressbukser

Ha den mørke findressen klar til formelle anledninger som jul, nyttår og formelle selskaper. Til sommeren kan en grå dress være et godt alternativ til den mørke dressen, mens en marineblå dress er fint til de med lysere hud uten at det blir like hardt som en helsort dress. Våre butikker har ekspertisen for å hjelpe deg og finne en dress som passer deg perfekt.

Se WagnerFashions spennende utvalg av dressbukser her på siden, hvor vi har samlet alle buksene som kan brukes til din dress.

FINN DE RIKTIGE DRESSBUKSER HOS WAGNER

Står du og mangler et par flotte dressbukser? Hos WagnerFashion finner du alltid masse av spennende modeller blant annet fra Lindbergh.

Dressbukser er typisk sorte eller mørkegrå, og det er derfor også i disse nøytrale fargene at vi har det beste utvalget.
Bruk dressbukser sammen med en velsittende dressjakke og en flott skjorte for at oppnå et lekkert look –enten om du skal bruke dressbuksene til hverdag eller fest.

Sørg for å velge et par dressbukser som er lange nok – de skal sitte helt riktig. Når du bestiller hos oss i nettbutikken vår, er det muligheter for å bytte i en av butikkene våre, hvis dressbuksene ikke sitter helt riktig – sitter de ikke riktig, er det lett å bytte til et par som sitter perfekt.

Kjøp på nett hos WagnerFashion - og opplev fordelene
WagnerFashion har i mange år gitt kvalitetsklær til nordmenn og god service med en lang rekke kjente merker, som har vunnet stor innpass i herrenes garderobeskap. Når du handler på nett, har du 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, ombyttet, refundert eller redusert i pris – avhengig av den konkrete situasjonen.