Dressbukser

Et par dressbukser kan brukes sammen med både en dressjakke eller en blazer, eller for seg selv for å gi utseendet ditt det lille ekstra. Velg en av de klassiske fargene, som blå, grå eller svart og gå ensfarget, eller velg et diskret mønster. Mange av våre dressbukser er laget i 100 % ull, men de finnes også med stretch.

FINN DE RIKTIGE DRESSBUKSER HOS WAGNER

Står du og mangler et par flotte dressbukser? Hos WagnerFashion finner du alltid masse av spennende modeller blant annet fra Lindbergh.

Dressbukser er typisk sorte eller mørkegrå, og det er derfor også i disse nøytrale fargene at vi har det beste utvalget.
Bruk dressbukser sammen med en velsittende dressjakke og en flott skjorte for at oppnå et lekkert look –enten om du skal bruke dressbuksene til hverdag eller fest.

Sørg for å velge et par dressbukser som er lange nok – de skal sitte helt riktig. Når du bestiller hos oss i nettbutikken vår, er det muligheter for å bytte i en av butikkene våre, hvis dressbuksene ikke sitter helt riktig – sitter de ikke riktig, er det lett å bytte til et par som sitter perfekt.

Kjøp på nett hos WagnerFashion - og opplev fordelene
WagnerFashion har i mange år gitt kvalitetsklær til nordmenn og god service med en lang rekke kjente merker, som har vunnet stor innpass i herrenes garderobeskap. Når du handler på nett, har du 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, ombyttet, refundert eller redusert i pris – avhengig av den konkrete situasjonen.