Genser

På WagnerFashion.no får du en genser som både varmer og følger motebildet. Vi tilbyr rimelige gensere av ulikt design til han. Kjøper du en genser i vår online butikk får du et godt kvalitetsprodukt til en god pris.

Hos WagnerFashion finner du et godt utvalg av lekre gensere – med og uten glidelås og hette – alt etter hva du foretrekker. Se utvalget vårt og finn din neste genser her hos WagnerFashion, hvor vi tilbyr noe for enhver smak.

Gensere etter din smak

Strikkegenseren har vært å se på motemarkedet i flere år, og ser ikke ut til å forlate motebildet med det første. Hos oss finner du strikkegensere til herre fra de populære merkene Jack's, Lindbergh og Shine. Er du ute etter lang eller kort, v-hals eller rund, glidelås eller knapper – uansett, vi er sikret på at du finner den strikkegenseren du leter etter. Finn den modellen som passer deg og din anledning, velg den riktige størrelsen og fargen du ønsker, så står vi for å sende pakken hjem til deg.

En genser fra WagnerFashion kombinerer det beste fra to verdener – stil og komfort. Vi tilbyr gensere til både hane - om det er med hette eller uten, tykke eller tynne, strikkete eller ikke, lange eller korte - uansett, vi har genseren som passer deg og din stil.

Her hos WagnerFashion finner du alltid et utvalg av flotte gensere. Se det hele her!

Vi har gensere fra flere forskjellige merker, blant annet Shine, Bison og Lindbergh. Noen av merkene tilbyr helt klassiske modeller, mens andre merker har spesialisert seg i å lage moteklær og motegensere i tidens farger, mønstre og modeller. Vi har litt av hvert, og det er med andre ord noe for enhver smak og stil. Det gir deg mulighet for å finne akkurat den genseren som kan fullføre garderoben din.

Har du først en fin genser kan den brukes ofte. En genser er nemlig et mykt og fint plagg som du vil elske å gå med. Den er perfekt til å ha på innendørs, over en T-skjorte og når det er kaldt ute, som et opplagt alternativ til strikkede overdeler. En genser er også god om sommeren når solen har gått ned og varmen forsvinner. Den kan altså fungere som et alternativ til en cardigan om vinteren og i stedet for en lett sommerjakke i årets varmeste måneder. Noen ganger kan du også finne hettegensere i utvalget vårt.

Kjøp gensere på nett hos WagnerFashion.

Velger du å kjøpe din nyeste genser i nettbutikken vår, så gir vi selvfølgelig frakten. Hvis genseren ikke sitter helt perfekt, så kan den naturligvis byttes – du bestemmer selv om du vil returnere den i posten eller bytte den i en av våre mange fysiske forretninger. Hvis du er medlem av kundeklubben vår, tjener du dessuten poeng, som du kan handle for hver gang du handler hos oss.