Jeans

De klassiske denim-jeansene har aldri vært mer populære, og det med god grunn. De passer til en slitt t-shirt og en rutete blazer. Tilsett et flott belte og et par pene sko... superlett! Hos Wagner er vi uoffisielle verdensmestre i denim! Alle medarbeidere er så å si skolert innen denim, og i å finne akkurat den den stilen og det snittet som passer perfekt til deg, enten.

 

Spar
50%

Bison

Jeans

498,75 kr999 kr

Klassiske denim-jeans

Kjøp moderne jeans online på WagnerFashion.no. Vi tilbyr et bredt utvalg rimelige jeans og andre bukser til både han og henne. Se vårt store og varierte sortiment i dag og opplev hvor lett og rimelig det kan være å kjøpe jeans og andre moteklær online. Du kan velge de klassiske jeans, baggy jeans, slimfit eller noe helt annet. WagnerFashion har det hele.

Jeans er og har, så lenge de fleste av oss kan huske vært et must-have plagg i garderobesortimentet. Opprinnelig var jeans, grunnet det slitesterke materiale, brukt av industriarbeidere. I dag er jeans buksen brukt av både menn og damer til enhver anledning. I vår katalog finner du slitesterke jeans i forskjellige farger, modeller og fasonger fra de populære merkene Jack’s, Shine og Lindbergh. Trenger du hjelp med å finne den rette passformen vil vår størrelsesguide kunne hjelpe deg på vei.

Et par moderne jeans kan brukes sammen med både en t-shirt, polo shirt, jakke og skjorte, og kombinasjonene er uendelige. WagnerFashion har gjort det enkelt for deg å kjøpe jeans på nett - se vårt store utvalg av jeans og andre merkeklær i vår online butikk i dag.

Det å kjøpe jeans og andre moteklær er ikke lengre forbehold de med tilgang til butikker og store kjøpesentre. Uansett hvor du bor og hvor lite tid du har kan, kan online handel gjøre det lett for deg å shoppe nye klær. Har du ikke tilgang til en av våre butikker eller rett og slett foretrekker å shoppe på nett, er WagnerFashion.no nettbutikken for deg. Vi tilbyr jeans og mye mer - en lett og rimelig online handel for deg.

Når man handler jeans på nett er det viktig å kjenne sin egen størrelse og hvordan passform man synes er komfortabel. Vi tilbyr jeans til herre både som slimfit og mer baggy, til enten casual eller fest. Finn de jeansene som passe deg og din stil, og gå deretter inn på størrelsesguiden for å sjekke at du får den riktige passformen til deg.