Langermet

Lengermet har vært å se på motemarkedet i flere år, og ser ikke ut til å forlate motebildet med det første.

Langermede er tilbake i moten, og hos WagnerFashion ses det i den grad i utvalget vårt. En klassisk langermet er en langermet T-skjorte, men i dag finnes det også et stort utvalg med korte ermer. Vi har akkurat nå langermede i all verdens farger og striper, så du kan få oppdatert garderoben din med sesongens fineste farger. 

 

LANGERMET - EN KLASSIKER TILBAKE I MOTEBILDET

En langermet er ikke noen nyhet i seg selv, men den har i den seneste tid fått en ordentlig overhaling, som gjør at den har funnet veien sin tilbake i motebildet. 

Med moteriktige striper i spennende fargekombinasjoner rekker dens potensiale nå til å være fint hverdagstøy for den motebevisste mann. Bruk en langermet til hverdag og når du har lyst til å ha noe avslappende og behagelig på - akkurat som med enhver annen T-skjorte. 

Kjøp på nett hos Wagner
Hvorfor nøyes med én langermet? Hos Wagner har vi flere tilbud, hvor du kan spare mange penger når du kjøper to i samme prisgruppe. Det er penger å spare i god stil! Når du kjøper langermet og andre klær hos Wagner, så gjør vi vårt beste for å gi deg en god opplevelse - hver eneste gang. Derfor gir vi Fri frakt, hurtig levering, fri retur og muligheter for at bytte i butikken.

Er du medlem av kundeklubben vår, Club Wagner, så gir vi deg naturligvis også poeng når du handler i nettbutikken vår. På den måten sikrer vi deg en god opplevelse både i nettbutikken og de fysiske forretningene, som du finner overalt i landet.