Nikkers

Når solen titter frem og temperaturmåleren skyter i været er det på tide å kaste vinterklærne langt bak i skapet og finne frem sommerklærne. Få sesongens hotteste nikkers til herre, i nettbutikken WagnerFashion.no.

Lengre enn shorts, men kortere enn langbukser – nikkers er den helt perfekte mellomting for menn. Når det er sesong for korte bukser finner du derfor et spennende utvalg hos WagnerFashion på nett. Kjøp favorittene dine på nett i dag og bli klar til sommerværet.

NIKKERS TIL HVERDAG

Er du lei av de gamle sommerklærne du har brukt år etter år eller du bare har behov for noen nye, i nettbutikken vår er stedet å starte med å lete. Skal du ha noen nye nikkers – vi har våren og sommerens mote til deg. Ta en titt i vårt store utvalg og opplev hvor billig og komfortabelt det kan være å handle hos oss på nett.

Med et bredt utvalg håper vi at vi også har nikkers som falder i smak.

Vi har alltid klassiske nikkers i chinostil, sporty modeller og modeller i lekker, rå denim. Disse formene er vidt forskjellige fra hverandre, men alle kan brukes til hverdag. Bruk dem til hverdags om sommeren, som et alternativ til jeans og chinos – de passer utrolig fint sammen med T-skjorter og kortermede poloskjorter, så det behøver overhode ikke å være vanskelig å sette et hverdagslook sammen.

Kjøp nikkers hos WagnerFashion

Enten om du kjøper nikkersene dine hos Wagner på nett eller i våre fysiske butikker, kan du nyte godt av vårt høye servicenivå. Vi betaler selvfølgelig frakten, og mottar du noe som ikke passer eller ikke lever opp til dine forventninger, tilbyr vi gode byttemuligheder. Vi har både fri retur og bytte i butikk, som vil si at varer som du har kjøpt på nett kan byttes til andre varer i de fysiske butikkene våre.

Du kan spare mange penger ved å kjøpe nikkers på salg.