Poloskjorter

Med sitt klassiske snitt, er Polo-skjorter et allsidig plagg. Da er WagnerFashion.no stedet for deg. Polo-skjorter kan fås i mange forskjellige mønster, farger og merker - Og man kan simpelten ikke få for mange av dem. Gå inn på vår nettbutikk og se bestill fra vårt store utvalg rimelige polo-skjorter og andre moteklær i dag.

Poloskjorter

Siden polo-shirts ble kjent tidlig på 1900-tallet har den bevart sitt klassiske look og er fortsatt å se på motebildet. Inspirasjonen ble orginalt hentet fra de indiske polo-spillere, men ble fort kjent som en klassisk sportsskjorte fra vesten. Da den franske tennisstjernen René Lacoste introduserte polo-shirten i sin kolleksjon i 1933 skapte han historie. Siden da har mange andre merker også designet polo-shirts, og i dag finnes det et kjempeutvalg - både når det kommer til design og pris.

I dag er polo-shirts et av de mest klassiske og brukte klesplagg for menn. Og det med god grund - både snittet og designet er perfekt til alle menn og kan brukes til mange forskjellige anledninger.

Kombiner polo-skjorter med en shorts på en varm sommerdag, et par jeans eller chinos og eventuelt en cardigan på en kaldere dag, og under en dressjakke til et mer høytidelig annledning - Mulighetene er mange.

Hos Wagner Savoy kan du kjøpe en polo shirt fra vårt populære merke Lindbergh. Velg den polo-shirten som passer deg og finn en passende bukse, cardigan eller annet du skulle mangle i vårt store utvalg av mote til både han og henne.