Skinnjakker

Skinn er et herlig materiale som holder seg fint svært lenge. Det skyldes at skinn blir mykere med tiden og får en unik patinert look etter bruk. Vi har et spennende utvalg av skinnjakker – hva er din favoritt?

  • Fri frakt over 399 kr.
  • Bytt i alle Wagners butikkene
  • 365 dager byttefrist

Skinnjakker til hele året

En skinnjakke er perfekt til våren og høsten, hvor temperaturen i høy grad avhenger av om solen er fremme eller gjemmer seg bak en sky. Menn kan saktens bære en skinnjakke til hverdag, for den er praktisk og smart, både når den er lukket i det blåsende været og når den er åpen i vårsolen og avslører den smarte T-skjorten du har på under.

Utvalget av skinnjakker omfatter jakker fra Bison, Lindbergh, Shine og Jacks. Det er skinnjakker til menn i flere forskjellige farger; sorte, blå og forskjellige nyanser av brun – fra lys konjakk til mørkebrun. Det er også forskjell på hvilken type skinn de forskjellige jakkene er i.

Vi har skinnjakker i forskjellige prisklasser hos WagnerFashion, og noen ganger kan du også være heldig når vi har skinnjakker til menn på tilbud. I det tilfellet er det mange penger å spare på den nye skinnjakker din.

Kjøp den nye, flotte skinnjakken din hos WagnerFashion
Hos WagnerFashion er vi ikke bare eksperter på klær, men også i god kundeservice. Derfor sørger vi alltid for fri frakt og rask levering. Hvis du ikke passer den nye skinnjakken din eller har valgt feil størrelse, så vil du også oppleve at du hos WagnerFashion lett kan bytte den. Vi tilbyr deg muligheten til å bytte klær som er kjøp på nett i våre butikker, som et alternativ til å returnere i post. Det er helt opp til deg om du foretrekker å bytte på den ene eller andre måten.