Skjorter

Hvis du vil uttrykke din egen stil, har du nesten uante muligheter med en skjorte. Velg yndlingsstilen din, og få en ny og lekker skjorte fra de beste merkene, som Eterna, Lindbergh eller Shine Original.

  • Fri frakt over 399 kr.
  • Bytt i alle Wagners butikkene
  • 365 dager byttefrist

Skjorter til menn

Med våre mange års erfaring innenfor klesbransjen, vet vi at skjorter er en av de mest ettertraktede plagg for menn. Derfor kan vi tilby et bredt utvalg av skjorter til menn - uansett stil og anledning. En klassisk skjorte til festen, en ordinær skjorte til jobben, eller en avslappet skjorte til grillfesten – WagnerFashion har utvalget af skjorter enhver mann kunne trenge. Sjekk ut vårt store utvalg av skjorter til menn under, eller utforsk vårt store sortiment av herreklær.

Skjorter til enhver anledning

Flotte herreskjorter er et absolutt must-have! En manns garderobe kan aldri inneholde for mange skjorter, fordi skjorten er ideell til alle anledninger. Det finnes uendelig mange forskjellige typer, designs og modeller – og hos WagnerFashion har vi valgt ut de beste fra sesongens kolleksjoner.

Det store utvalget av skjorter kan ofte gjøre det vanskelig å velge, så hvis du ikke er helt sikker på valget ditt av skjorter, hjelper vi deg her.

Hvorfor en skjorte?

Skjortens kjennetegn er knappene ned langs magen, som lukker skjorten foran, samt kraven og mansjettene. Disse kjennetegnene går igjen på stort sett alle skjorter, men er annerledes fra de forskjellige typene. Hos WagnerFashion digger vi skjorter, fordi de mange forskjellige typene sikrer at en skjorte kan brukes til stort sett alle anledninger.

Hvem kan bruke en skjorte?

Skjorter kan anvendes av ung som gammel. En skjorte er for mange vanskelig å unnvære, for selv om man ikke bruker skjorter til hverdag, vil det alltid komme en begivenhet hvor en skjorte er passende – og nødvendig.

Hvilken skjorte skal jeg velge?

Hos WagnerFashion anbefaler vi å velge skjorte ut fra fire kriterier:

• Anledning – er det formelt eller hverdagslig?

• Farge – vil du gjerne skille deg ut eller tre i bakgrunnen? Hva skal skjorten kombineres med?

• Passform – hva passer best til din kropp?

• Stil – hvilken type er du? Hva foretrekker du/pleier du?

Når har du bruk for en skjorte?

Skjorten har et hav av anvendelsesmuligheter. Du kan både sette den sammen med et par jeans, en dress eller en smoking til spesielle anledninger. Hos WagnerFashion har vi sørget for at du kan finne skjorter til både jobb, fest og fritid.

Tømmerhuggerskjorte

Hvis du har bruk for en skjorte til hverdag eller en low key-fest, så er den smarte tømmerhuggerskjorten et godt valg for deg. De flotte tømmerhuggerskjorter er utført i tidens farger og med smarte detaljer som gjør at de både er trendy og casual. Sammen med et par fine jeans og fete sko er tømmerhuggerskjorten en sikker go-to for alle menn.

Hverdagsskjorten

Det er med tiden blitt veldig moderne å bruke skjorter til hverdag. Her ser vi likevel mest de myke og behagelige skjortene, som enten kan være ensfargede for å gi et nedtonet look eller mønstrete for å gi outfittet et unikt look.

Dresskjorte

I tillegg finnes det også den klassiske og stilrene dresskjorten som er lekker og maskulin til en dress, eller bare et par dressbukser for et mere avslappende utseende. Den enkle skjorten er ofte hvit eller i en annen diskret farge, og den blir ofte brukt til mer formelle begivenheter.

Farge

Det finnes et hav av farger til skjorter, fordi mange merker eksperimenterer med tidens farger og mønstre i nettopp deres skjortekolleksjoner. Hos WagnerFashion streber vi etter å avspeile dette, og derfor kan du i utvalget vårt alltid finne både ensfargede og mønstrete skjorter. De nedtonede og nøytrale fargene er gode til å sette sammen med en dress eller hvis man ønsker å skape et formelt look. Samtidig er skjorten det perfekte sted å prøve noe nytt – f.eks. å sette farge til et ellers nedtonet outfit.

Tilbehør, slips og sammensetning

En skjorte kan aldri bli for iøynefallende. Man kan nemlig alltid nedtone outfittet med et par standard sorte jeans. De mønstrete skjortene er samtidig veldig passende til kontorjobber, fest eller som fritidsskjorte da de godt kan være vanskelige å matche med slips. De ensfargede skjortene er nemlig lettere å sette sammen med et slips, da både et ensfarget slips og et mønstret slips kan gå sammen med en ensfarget skjorte.

Passform

Når du skal velge hvilken stil skjorten skal være i, så er det typisk 3 forskjellige typer: Tradisjonell fit, moderne fit og slim fit. De forskjellige typene avhenger av kroppsform og hvordan du ønsker at skjorten skal sitte på deg.

Slim fit

Denne passformen er til menn som gjerne vil ha fremhevet kroppsformen. Det er et stilfullt snitt som er perfekt under en blazer og andet. Skjorten sitter nemlig tett inntil kroppen rundt brystet og ved sidene så det ikke er noe overflødig stoff som folder seg ut, krøller seg og irriterer under jakken.

Tradisjonell fit

Her sitter skjorten løst rundt kroppen. Det er et veldig komfortabelt og casual snitt til deg som går etter et urbant og kult look.

Moderne fit

Denne er typisk 2 cm større på alle områder enn slim fit-skjorter. Skjorten passer til alle personer, men er ofte foretrukket av menn som ikke ønsker at skjorten sitter helt tett inntil kroppen, men som heller ikke ønsker at den sitter helt løst. Den sitter derfor stadig litt tett, men med litt ekstra stoff.

Størrelse

Hos WagnerFashion streber vi etter å ha en skjorte til alle menn. Derfor har vi et bredt utvalg av størrelser, hvor det er mulig å finne skjorter fra XS til og med 6XL. Hvis du er i tvil om størrelsen, så kan du med fordel se størrelsesguiden vår, hvor du kan få et bedre innblikk i hvilken størrelse du skal velge.

Materiale

I vårt store utvalg av skjorter hos WagnerFashion, er det muligheter for å finne skjorter i forskjellige materialer. Bomullsskjortene og flanellskjortene våre er myke og behagelige, og de brukes ofte alene som en selvstendig del av outfittet ditt. Vi har også et bredt utvalg av skjorter laget av både bomull og polyester, noe som ofte er de skjortene som blir brukt sammen med en flott dress.

Pris

Hos WagnerFashion er det store muligheter for å finne en skjorte som passer til deg. Med 14 forskjellige skjortemerker, hvor prisene strekker seg fra 100-1000 kroner, så er det helt sikkert noe til din smak. Ellers er det også ofte muligheter for å finne skjorter på tilbud hos WagnerFashion. Besøk salgssiden vår og gjør et kupp!

Fant du ikke helt hva du lette etter?

Hvis ikke en skjorte er passende for deg, så kan du med fordel se utvalget vårt av poloskjorter eller T-skjorter – der vil du med sikkerhet finne noe som faller i din smak.