Sokker

Vi fører et stort utvalg av sokker hos Wagner så du er sikker på å kunne finne et par sokker som passer akkurat til deg. Uansett om du foretrekker sorte sokker eller noe mer fargestrålende, kan du finne det her på siden.

For å sikre deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe sokker på nettet, gir vi deg Fri frakt over 399 kr.

Spar
20%

Bison

Sokker

55,20 kr69 kr

Mere om sokker – Sokker hos WagnerFashion

For oss hos WagnerFashion er sokker ikke bare et kjedelig, men også et uunngåelig stykke tøy. Vi jobber for at du finner de rette sokkene som sitter godt på føttene dine og sikrer deg en behagelig hverdag.

De praktiske sokkene

Har du tenkt over at sokker fungerer både til å holde varmen og kjøle deg ned? De lune sokkene tempererer nemlig også ved å transportere svette fra føttene, hvis det bliver for varmt. Hos WagnerFashion finner du massevis av praktiske kvalitetssokker til hverdagen – men også til spesielle dager.

For ganske vist er sokker uunngåelige i hverdagen. Alle har vel bruk for et par sorte eller hvite sokker som man kjapt slenger på føttene før man skal ut døra. Men de kan også være en fin del av outfittet ditt. Prøv f.eks. med fine, mønstrete sokker som gir utseendet ditt et lite piff – kun til ære for den oppmerksomme seer.

Typer sokker

Sorte sokker – Den vanlige sokken

Den helt klassiske sokken som de fleste menn anvender i hverdagen, er den sorte sokken. Et par sorte sokker fungerer til de fleste anledninger og har i mange år vært foretrukket på de norske arbeidsplassene.

Mønstrete/fargede sokker

Som motebildet ser ut i dag, er morsomme, fargerike sokker ikke til å komme utenom. Nettopp fordi sokkene oftest er gjemt bak sko og bukseben er det en morsom detalj som kun merkes av de oppmerksomme. Det er derfor lett å være litt modig med sokkene og velge villere og mer spennende farger enn man ville gå etter på f.eks. en T-skjorte. Det er et sted hvor du kan få lov til å eksperimentere med stilen din.

Se våre mønstrete sokker her.

Ankelsokker

Ankelsokker har i det seneste vunnet inntog i det norske motebilde. Spesielt i form av en motetendens hvor sokkene ikke skal kunne ses og hvor buksene er dratt opp så anklene blottes.

Ut over å være en motetendens, har ankelsokkene også sin berettigelse om sommeren når du har funnet frem dine beste shorts.

Ullsokker

Et par gode ullsokker er uunngåelig til de kalde vinterdagene. Ullsokker har flere fantastiske egenskaper som gjør dem uunngåelige. Den primære årsaken er deres gode temperaturregulerende egenskaper som sikrer deg varmen i de kalde periodene og samtidig sikrer deg avkjøling i de varme periodene.

I tillegg har ull en smart egenskap i form av å være antibakterielt. Sliter du med luktende tær etter en arbeidsdag, vil ull være et veldig godt valg. At ull er antibakterielt, gjør ut over at dine føtter og dermed sko ikke kommer til at lukte, også at sokkene ikke må vaskes så ofte.

Sportssokker

Sportssokker er normalt kjennetegnet ved å være laget i et svettetransporterende materiale, for å forbedre luftsirkulasjonen i sportsskoene. Vi fører ikke desidert sportssokker hos WagnerFashion, men en del av våre ankelsokker kan saktens anvendes som sportssokker.

Sånn velger du de riktige sokkene

Når du skal velge de helt rette sokkene, er det et par faktorer som du skal være oppmerksom på. Vi har samlet de beste tipsene herunder, så du er best mulig kledd på til å velge et par sokker som matcher dine behov og sikrer god komfort.

Materiale

Hos WagnerFashion fører vi et stort utvalg av sokker, noe som betyr mange forskjellige materialer å velge mellom. Vi fører alt fra bomullsokker til ullsokker.

Bomullssokker

De mest alminnelige sokkene er bomullssokker. Typisk består bomullssokkene våre av en stor del bomull tilsatt forskjellige andre materialer som nylon eller elastan. Tilsetningsmaterialene er tilføyet for å gjøre sokkene mer fleksible, så du får mer strekkbare sokker.

Bomullssokker vil du ofte kunne finne til en veldig god pris. Bomullssokker er billige, idet bomull er et forholdsvis billig materiale. Det betyr at du ofte vil kunne finne bomullssokker til priser omkring 39 kroner.

Ullsokker

Ullsokker er et alternativ til bomullssokker og er spesielt godt velegnet til kalde dage eller hvis du sliter med luktende føtter, da sokker av ull er antibakterielle.

Ullsokker er typisk dyrere end bomullssokker, fordi ull enkelt og greit er dyrere end bomull. Vil du ha noen litt billigere ullsokker, kan du med fordel velge en type sokker hvor det er blandet andre materialer inn i. Det er også en fordel ved at sokkene kan strekkes og at ullen ikke klør, som noen føler.

Farge eller mønster

Foretrekker du ensfargede sokker, flerfargede sokker eller sokker med mønster? Valget er en smakssak og har normalt ikke stor betydning for prisen eller komforten.

Du bør likevel overveie hvilken anledning sokkene dine skal brukes i. Eksempelvis vil sorte sokker være å foretrekke til formelle anledninger eller en begravelse. 

Størrelse

Størrelsen på sokkene dine er normalt den samme som skostørrelsen din. Men ettersom de fleste sokkene er laget i et fleksibelt materiale, vil de enkelte sokkene strekke seg over flere størrelser. Vi fører sokker i følgende størrelser:

 

  • Sokker størrelse 36-41
  • Sokker størrelse 40-41
  • Sokker størrelse 40-45
  • Sokker størrelse 40-46
  • Sokker størrelse 40-47
  • Sokker størrelse 42-43
  • Sokker størrelse 44-45
  • Sokker størrelse 45-48

Merke eller ikke?

Hos WagnerFashion fører vi utelukkende sokker av høy kvalitet fra anerkjente merker som Egtved, Bison og Lindbergh. Så uansett hvilke sokker du velger hos oss, er du sikret den beste kvaliteten.

Pris

Valget av materiale og merke utgjør de primære faktorene i forhold til prisen på vårt utvalg av sokker. Hos WagnerFashion fører vi sokker som spenner fra 39 kroner per par til 99 kroner per par.

Fordeler ved å handle sokker hos WagnerFashion

Når du handler sokker (og andre klær) hos WagnerFashion, får du alltid både Fri frakt over 399 kr. og rask levering. Vi gjør en dyd ut av god kundeservice, og derfor tilbyr vi som noe ganske spesielt også at du kan bytte klær i våre fysiske butikker, selv om du har handlet i nettbutikken vår.