T-skjorter

Fyll garderoben med lekre, myke og moteriktige t-skjorter hos Wagner. Vi forhandler et bredt utvalg av merker, slik at du alltid kan finne t-skjorter som faller i smak. Kjøp favorittene dine i dag.

  • 365 dager byttefrist
  • Prismatch
  • 5% kontant bonus for alle varene du kjøper!

T-skjorter til alle anledninger

På WagnerFashion.no har vi t-skjorter til alle anledninger. Enten du vil ha en ensfarget eller mønstrete t-skjorte, kan du finner den inne på vår online shop eller i en av våre butikker.

Hos WagnerFashion kan du bestille rimelige og moteriktige t-skjorter online. Ikke bare garanterer vi et kjempeutvalg og at du finner noe til din stil, men du får det samtidig til meget rimelige priser. Kjempeutvalg på billige t-skjorter!

Det å kjøpe klær er ikke lengre forbeholdt de fysiske butikkene. Med online handel får du tilgang til våre butikker rett hjem til deg i sofakroken. Bestill t-skjorter og andre klær online på vår nettbutikk i dag og få alt levert rett hjem til din dør – enkler blir det ikke!

T-skjorter – et must-have

Hos WagnerFashion ser vi på T-skjorten som en av de viktigste klesplaggene i en manns garderobe. En T-skjorte er, som navnet antyder, en skjorte i en T-form, men den har ingen knapper, krave eller lommer, som skjorten.

T-skjorter har oftest korte ermer som er sydd til ved skuldene. Det finnes likevel også langermede T-skjorter, og det er en perfekt modell til kaldere dager – enda også under en skjorte. I tillegg kan en T-skjorte enten være rund eller ha en V-utskjæring ved halsen. Det er veldig forskjellige hvilken slags halsutskjæring menn foretrekker. T-skjorten startet med å bli sett på som en undertrøye, men med tiden har det endret seg, og i dag inngår T-skjorten som en selvstendig del av et outfit.

Bruk T-skjorten til hverdag

En T-skjorte er en av de mest alminnelige klesplaggene å eie, og derfor kan den brukes av alle – unge som gamle. Det er en behagelig bluse, som kan brukes til stort sett alle anledninger avhengig av dit helhetlige outfit og blusens design.

En T-skjorte har mange forskjellige anvendelsesmuligheter. De mange merkene og det store utvalget hos WagnerFashion gjør det lett for deg å finne en T-skjorte til akkurat ditt formål. T-skjorter finnes med mange forskjellige designs, noe som betyr at det er et utall av kombinasjonsmuligheter.

Sammensetning

Selv om T-skjorten ikke lenger anses for at være et stykke undertøy, så er det mange som bruker en hvit T-skjorte under skjorter, cardigans eller gensere likevel, fordi T-skjortens bomullskvalitet er utrolig behagelig. Det har derfor ingen betydning om du er ung eller gammel, jobber ute i naturen eller innendørs, så kan du bruke en T-skjorte. Mange bruker også T-skjorten under en blazer når det skal være pent, men ikke altfor formelt.

Hvilken T-skjorte skal jeg velge?

Farge, størrelse og pris. Det er noen av de tingene du skal ta stilling til når du skal velge T-skjorter. Det store utvalget av T-skjorter hos WagnerFashion kan selvfølgelig gjøre det vanskelig å velge. Når du skal velge T-skjorter, er det mange ting du kan overveie. Du kan likevel være sikker på at design og kvalitet alltid går hånd i hånd hos WagnerFashion. Det er ikke gått på kompromiss med noe, så du kan være helt trygg når du velger din nye T-skjorte.

Når du skal velge T-skjorter, må du selvfølgelig vite størrelsen din. I tillegg burde du ta stilling til om den skal være slim fit eller ikke. Med en slim fit sitter T-skjorten mye tettere på kroppen og fremhever figuren din. Med en regular fit sitter T-skjorten litt løsere og avslører ikke så mye av kroppsformen din. Valget av hvilken slags fit din T-skjorte skal være i, skal være på bakgrunn av hva du føler deg tilpass i.

Farger og mønstre

T-skjorter med farger og mønstre er alltid en hit. Her skal T-skjorten gjerne brukes som en selvstendig del så den trer i karakter. En stripete eller farget T-skjorte og et par jeans er en klassisk og urban hverdagslook som kler alle menn. Hvis du vil nedtone T-skjorten en smule, kan du sette den sammen med en ensfarget cardigan eller under en blazer.

T-skjorte med trykk

Hvis du ønsker å skape en avslappende hverdagslook, kan du f.eks. kombinere en T-skjorte med trykk med et par chinos – på den måten får du også skapt et pent look. T-skjorten med trykk, logoer eller mønstre er gode å bruke alene med et par jeans, fordi her er det T-skjorten som er i fokus og skaper utseendet.

Ensfarget T-skjorte

Hvis du skal ha skjorte på, kan du ta en ensfarget T-skjorte på under hvis den passer i fargen. På den måten oppnår du et formelt look, men klarer stadig å beholde den komfortable følelsen av å ha en T-skjorte på. Her blir T-skjorten en slags undertrøye. I tillegg er ensfargede T-skjorter også veldig gode å ha på hvis du skal ha en cardigan eller anden strikket genser over.

Halsutskjæring

Det finnes flere forskjellige halsutskjæringer du skal ta stilling til. Vet du ikke helt hvilken slags utskjæring du foretrekker? Den rund-halsete utskjæringen er veldig basic. Den forteller og avslører ikke så mye, men det kan aldri gå galt i byen med en rund halsutskjæring. Likevel kan man derfor selvfølgelig foretrekke noe annet. Vi har derfor også en V-halsutskjæring. Denne utskjæringen viser derimot litt mer av brystet, og det er et pent og maskulint look.

Størrelse

Hos WagnerFashion sørger vi alltid for at det finnes masse av T-skjorter i alle størrelser. Du kan nemlig finne størrelser fra XS og til 6XL i et bredt utvalg av modeller og styles.

Pris

T-skjorter er som sagt en uunngåelig gjenstand i enhver manns garderobe, og det er viktig å ha mange forskjellige T-skjorter så man alltid har en som passer til enhver anledning. Hos WagnerFashion har vi derfor sørget for å ha T-skjorter i mange forskjellige prisklasser så du kan finne en til akkurat ditt behov. Prisen på T-skjorter starter omkring 150 kroner, og du kan alltid finne pene og billige T-skjorter på salg – f.eks. når vi er ved å skifte sortimentet vårt eller som ”flere for én-tilbud”.

Fant du ikke hva du søkte etter?

Hos WagnerFashion har vi mye mer å by på. Du kan med fordel kikke gjennom våre poloskjorter for å finne noe tilsvarende en T-skjorte. Eller mangler du noe å supplere T-skjorten din med? Ta en kikk på våre cardigans, her er det gode muligheter for å finne noe passende.

Husk at du får Fri frakt over 399 kr. hos WagnerFashion. Og er du med i kundeklubben vår? Så tjener du poeng hver gang du handler hos oss – og det er kun én av fordelene.