Versjon 2.0.2
Datere: 20.07.2018

For å bli medlem av Club Wagner må du lese og akseptere vilkår og betingelser for medlemskapet slik at du vet hva du sier ja til og hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Dette medlemsprogrammet tilbys av Wagner v/ PWT Group A/S (”Wagner”, ”oss”, ”vår”, ”vi”), Gøteborgvej 15-17, DK-9200 Aalborg SV, CVR. 31081610.

 

Medlemsfordeler

 • Du tjener 5 % kontant bonus på alle dine kjøp
 • Løs inn bonusen din direkte i butikken i utvalgte perioder
 • Løs inn bonusen din året rundt på din medlemskonto på Wagnerfashion.no
 • Se kvitteringene dine og følg oppsparingen din på nett
 • Motta nyheter, tilbud og rabattkoder på e-post og sms
 • Delta i konkurranser og vinn spennende premier
 • Få invitasjoner til eventer og forhåndssalg i din lokale butikk

 

Opprettelse av medlemskap

Du kan melde deg inn i Club Wagner i våre butikker eller på Wagnerfashion.no. Det koster ikke noe å bli medlem av Club Wagner, og du kan til enhver tid melde deg ut. Du må være minst 18 år for å bli medlem, ha et mobilnummer samt en gyldig e-postadresse.

Det er ikke mulig for virksomheter å være medlem, og opptjening av bonus kan utelukkende skje ved privatkjøp.

 

Aktivering av medlemskapet

Etter opprettelse mottar du en e-post som informerer om gjeldende medlemsvilkår samt link til aktivering av medlemskapet. Medlemskapet er først gyldig når det er aktivert. Du aktiverer det ved å klikke på linken i e-posten du har mottatt for så å akseptere vilkårene på hjemmesiden. Medlemskapet må aktiveres før den opptjente bonusen kan løses inn, og senest 3 måneder etter opprettelsesdatoen.

Hvis du ikke mottar en e-post med aktiveringslink senest 5 dager etter innmeldingen, bes du kontakte kundeservice på club@wagnerfashion.no. Vennligst oppgi medlemsnummeret ditt ved henvendelse (se kvitteringen din).

 

Kommunikasjon

E-post: Når du aksepterer medlemsvilkårene og aktiverer medlemskontoen din, gir du ditt samtykke til at Wagner kan sende deg e-poster med tilbud på klær, tilbehør samt andre produkter innen varesortimentet, inspirasjon og konkurranser samt invitasjoner til lokale butikkaktiviteter – alt sammen tilpasset deg og dine interesser. E-poster sendes som regel hver 7. dag (periodevis oftere). Du kan til enhver tid melde deg av e-postene ved å logge på din medlemskonto på Wagnerfashion.no eller ved å klikke på avmeldingslinken nederst i e-posten.

SMS: Hvis du gir ditt samtykke til å motta informasjon på sms, vil du bli orientert om fordelaktige medlemstilbud og eventer på sms. Du har muligheten til selv å bestemme om du vil motta sms eller ikke ved å logge på din medlemskonto på Wagnerfashion.no.

Du kan også avmelde deg ved å sende en sms med teksten WA til 26655.

 

Opptjening av bonus

For å tjene opp bonus må du oppgi mobilnummer, e-post eller vise frem medlemskortet ditt når du handler i våre fysiske butikker. På Wagnerfashion.no må du logge inn før du gjør bestillingen din, eller benytte samme e-post som angitt på din Club Wagner medlemskonto i kurven.

Du opptjener deg bonus på alle varer unntatt gavekort og varer kjøpt med bonus. Det er ikke mulig å opptjene bonus når du bruker andre fordelskort. Velger du å returnere varer på kjøp hvor det er en opptjent bonus, vil beløpet, som er opptjent ved kjøpet, bli fratrukket din bonussaldo.

Den opptjente bonusen kan ikke overføres til andre personer. Din bonussaldo kan maksimalt utgjøre 2.999 kr.

 

Innløsning av bonus

Fysiske butikker: Den opptjente bonusen kan løses inn i alle Wagners fysiske butikker i utvalgte innløsningsperioder. Der vil være minimum fire innløsningsperioder årlig av minimum 3 dagers varighet. Innløsningsperiodene blir annonsert på Wagnerfashion.no og i medlemsområdet på Wagnerfashion.no. Er du påmeldt e-post, vil du bli orientert om innløsningsperiodene på e-post.

Vil du løse inn bonusen din i en av innløsningsperiodene, må du ta med medlemskortet ditt eller oppgi din e-post eller telefonnummer i kassen. Bonusen din er personlig og det er kun du som kan innløse den. Bonusen din gir rabatt på alle varer unntatt gavekort.

Online: På Wagnerfashion.no kan du året rundt løse inn bonusen din. Ved å logge på din medlemskonto, kan du løse inn bonusen din til et verdibevis. Et verdibevis gir deg rabatt på dit neste kjøp og er gyldig i 3 måneder fra bestillingsdatoen.

Du kan fritt velge når du vil løse inn verdibeviset innenfor verdibevisets gyldighetsperiode. Et verdibevis gir rabatt i alle butikkene våre og i nettbutikken på Wagnerfashion.no på alle varer unntatt gavekort. Vis verdibeviset ditt i din lokale butikk eller tast inn verdibevisnummeret i kurven på Wagnerfashion.no.

 

Gyldighetsperiode

Den opptjente bonusen er gyldig i 2 år fra opptjeningsdatoen. Etter 2 år bortfaller bonusen din automatisk og uten ytterligere varsel eller kompensasjon.

 

Varighet

Medlemskapet er gyldig inntil utmelding. Medlemskonti som ikke har noen bonus innestående, slettes etter 3 års inaktivitet.

 

Persondatapolitikk

Dette avsnittet tar for seg personopplysninger og beskriver hvordan Wagner innsamler og behandler opplysninger om deg.

Persondatapolitikken gjelder personopplysninger som du gir til oss, eller som vi innsamler via våre fysiske butikker, gjennom nyhetsbrev, sms eller på Wagners hjemmeside, Wagnerfashion.no.

Når du besøker Wagnerfashion.no, innsamler vi øvrige personopplysninger og det gjelder spesielt persondatapolitikk i tillegg til disse vilkårene. Persondatapolitikk for Wagnerfashion.no kan leses her. 

Wagner er dataansvarlig etter gjeldende regler om beskyttelse av personopplysninger. All henvendelse til Wagner må gjøres via kontaktopplysningene angitt nederst i disse medlemsvilkårene.

Wagner selger, overdrar eller viderefører ikke dine personopplysninger til tredjepart.

 

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Når du blir medlem, gir du din tillatelse til at vi kan samle inn og behandle dine opplysninger for ditt medlemskap. Innsamlingen og behandlingen av opplysningene er nødvendig for at vi kan oppfylle vår avtale med deg og ivareta våre interesser i å forbedre Club Wagner medlemsprogrammet.

Vi behandler:

 • Opplysninger du oppgir når du melder deg inn i en fysisk butikk eller taster inn på din profil på Wagnerfashion.no (navn, adresse, fødselsdato, kjønn, e-postadresse, telefonnummer)
 • Opplysninger om hva du har kjøpt og returnert i våre butikker og på Wagnerfashion.no når du oppgir at du er medlem
 • Åpninger, klikk og interaksjon med våre nyhetsbrev
 • Produktene du legger i kurven og sidene du besøker på Wagnerfashion.no
 • Produktene du tilføyer din favorittliste på Wagnerfashion.no
 • Din IP-adresse til å dokumentere ditt samtykke

 

Til hvilke formål innsamles personopplysninger?

Opplysningene som samles inn og lagres i forbindelse med medlemskapet brukes til:

 • Å administrere medlemskapet
 • Å tilby deg spesielle fordeler, for eksempel ved å lagre kvitteringene dine, slik at vi lettere kan hjelpe med eventuelle bytter og reklamasjoner.
 • Direkte markedsføring, blant annet for å kunne informere deg om produkter, nyheter og annen informasjon, som du har gitt ditt spesielle samtykke til at vi kan sende.
 • Målrettet markedsføring basert på dine tidligere kjøp og interesser, så vi bedre kan vise deg relevante tilbud.
 • Målrettet markedsføring på vår databehandleres plattformer, for eksempel Google og Facebook, for at disse kan vise relevante tilbud om våre produkter.
 • Oppnå generell kunnskap om forbrukeratferd for å utvikle og forbedre butikker, hjemmeside, varesortiment og tilbud, men ikke bestående av personlig identifiserbar informasjon.
 • Å kunne dokumentere ditt samtykke (IP-adresse).

 

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Det juridiske grunnlaget for behandlingen er EU personvernforordning (GDPR) art 6, stk. 1, litra b og f.

 

Sletting

Du har rett til når som helst å tilbakekalle ditt samtykke. Hvis du tilbakekaller ditt samtykke (melder deg ut), må du være oppmerksom på at vi i visse tilfeller kan være berettiget til å fortsette behandlingen, for eksempel for å overholde reklamasjonsretten.

Dine personopplysninger slettes endelig 1 måned etter at du har meldt deg ut, slik at vi kan hjelpe deg hvis du har meldt deg ut ved en feil.

Vil du tilbakekalle ditt samtykke og melde deg ut av Wagner, kan du logge inn på din medlemskonto på Wagnerfashion.no. Under punktet "Spørsmål & svar", finner du en link til utmelding. Du kan også velge å skrive til oss på club@wagnerfashion.no.

Har du gitt ditt spesielle samtykke til at vi kan sende deg markedsføring per e-post og sms, vil dette bli slettet umiddelbart hvis du tilbakekaller samtykket og melder deg ut.

Personopplysninger vi har samlet inn slettes automatisk hvis medlemskapet ditt er inaktivt i 3 år, eller du melder deg aktivt ut av Club Wagner.

 

Dine rettigheter

For å skape åpenhet om behandling av dine opplysninger, må vi som dataansvarlig informere deg om dine rettigheter.

Innsynsretten

Du har rett til når som helst å be om skriftlig informasjon om hvilken informasjon vi har registrert om deg, formålet med registreringen, hvilke kategorier av personopplysninger og mottakere av opplysninger det ev. måtte være, så vel som informasjon om hvor opplysningene kommer fra.

Du har rett til å få utlevert en kopi av de personopplysningene vi behandler om deg. Hvis du ønsker en kopi av dine personopplysninger, må du sende en skriftlig anmodning til club@wagnerfashion.no sammen med dokumentasjon på at du er den aktuelle person.

Retten til korrigering

Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg selv korrigert av oss. Hvis du blir oppmerksom på at det er feil i de opplysningene vi har registrert om deg, oppfordres du til å rette opp informasjonen selv ved å logge deg på profilen din. Såfremt dette ikke er mulig, kan du rette en skriftlig henvendelse til oss på club@wagnerfashion.no, slik at opplysningene kan bli rettet.

Retten til sletting

I de fleste tilfeller har du rett til å få alle eller enkelte av dine personopplysninger slettet av oss. I tilfeller hvor behandling av dine personopplysninger er nødvendige, f.eks. for å kunne overholde våre bokføringsmessige forpliktelser eller reklamasjonsretten, er vi ikke forpliktet til å slette dine personopplysninger.

Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring

Du har i visse tilfeller rett til å få begrenset behandlingen av dine personopplysninger til kun å bestå av oppbevaring, f.eks. hvis du mener at de opplysningene vi behandler om deg, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har rett til å få dine personopplysninger levert i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format og har rett til å overføre denne informasjonen til en annen dataansvarlig når vi samler inn dine personlige opplysninger i forbindelse med medlemskap og kjøpshistorikk.

Retten til innsigelse

Du har rett til når som helst å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger som vi samler i forb. med din interaksjon med våre nyhetsbrev samt direkte markedsføring.

Hvis du har innsigelser mot behandlingen, har vi ikke lenger rett til å behandle dine personopplysninger, med mindre vi kan påvise legitime grunner til fortsatt behandling.

Retten til å tilbakekalle samtykke

Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til medlemskap av Wagner. Hvis du tilbakekaller ditt samtykke, må du være oppmerksom på at vi i visse tilfeller kan være berettiget til å fortsette behandlingen. I slike tilfeller vil du bli orientert.

Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke, må du logge inn på din medlemskonto og melde deg ut. Alternativt kan du kontakte oss på club@wagnerfashion.no.

Retten til å klage

Du har til enhver tid rett til å legge inn en klage til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo, telefon: 33193200, e-post: postkasse@datatilsynet.no over vår behandling av dine personopplysninger.

 

Bruk av databehandlere

Våre databehandlere bistår oss i forbindelse med utførelse av blant annet målrettet markedsføring, utsendelse av nyhetsbrev, retargeting og produktanbefalinger. Databehandlerne skal utelukkende behandle dine data i henhold til våre instrukser og er underlagt fortrolighet om disse. Vi bruker databehandlere utenfor EU til å oppbevare og administrere dine personopplysninger. Alle overføringer til databehandlere i tredjeland skjer i henhold til EU-Kommisjonens standardkontraktbestemmelser, som databehandlerne har påtatt seg for å overholde EUs regler om databeskyttelse.

 

Sikkerhet

Vi har implementert egnede tekniske og organisatoriske garantier mot at personopplysninger utilsiktet eller ulovlig tilintetgjøres, går tapt, endres eller forringes samt mot at de kommer til kjennskap hos uvedkommendes eller misbrukes.

Kun ansatte og dataadministratorer som har et reelt behov for å få tilgang til dine personopplysninger for å utføre sitt arbeid, har tilgang til disse.

 

Kontaktopplysninger

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du kontakte:

Wagner
Att.: Databeskyttelsesansvarlig
Gøteborgvej 15-17
9200 Aalborg Sv, Danmark
E-post: club@wagnerfashion.no

 

Endringer i Persondatapolitikken

Vi er til enhver tid berettiget til å foreta endringer av persondatapolitikken. Såfremt vi foretar endringer som har innflytelse på dine rettigheter samt anvendelsen av den informasjonen du har oppgitt, vil du bli orientert om endringene på din registrerte e-postadresse.

 

Bruk av cookies på Wagnerfashion.no

Se Wagners cookiepolitik for informasjon om bruk av cookies.

 

Utmelding

Ønsker du ikke lengre å være medlem av Wagner, kan du til enhver tid melde deg ut ved å logge inn på din medlemskonto på Wagnerfashion.no og foreta utmeldingen. Du kan også melde deg ut ved å klikke på utmeldingslinken nederst i en e-post. Alternativt kan du kontakte Wagner på club@wagnerfashion.no. Ved utmeldelse mister du retten til din opptjente bonus.

 

Generelt

Medlemmer av Wagner er selv ansvarlig for bruken av medlemskapet, og Wagner kan ikke stilles til ansvar for uautorisert bruk på din medlemskonto.

Misbruk av medlemskapet kan medføre utmeldelse av Wagner og inndragelse av opptjent bonus. Wagner forbeholder seg retten til, med 1 måneds varsel, å endre fordelsprogrammets vilkår og til helt å stoppe Wagner medlemskapsprogrammet. Opptjent bonus vil i så fall fortsatt kunne benyttes innenfor tidsfristen nevnt under avsnittet ”Gyldighetsperiode" ovenfor.

Som medlem er det ditt eget ansvar å holde deg oppdatert på de gjeldende vilkårene for medlemskapet. De til enhver tid gjeldende medlemsvilkårene vil fremgå av Wagnerfashion.no.