SKO

Det riktige paret herresko fullfører hele stilen. Hos Wagner har vi sko til alle menn, uansett om du skal ha hverdags-sneakers, stilige støvler eller et par lekre skinnsko.

  • Fri frakt over 399 kr.
  • Bytt i alle Wagners butikkene
  • 365 dager byttefrist

Herresko

Et par gode sko er essensielt for alle menn. Sko skal være både praktiske, komfortable, pene og holdbare. Dette vet vi hos Wagner Savoy, og derfor tilbyr vi en lang rekke sko som alle oppfyller disse krav.

De riktige par sko kan fullstendig endre uttrykket på et outfit, og derfor er det viktig å ha flere forskjellige par å skifte mellom så det både er pene sko og sko til hverdagen i din garderobe. Vi har her samlet et utvalg av pene sko som både kan brukes i fritiden, på jobb og i festlige sammenhenger.

Masse av fine sko og støvler

De riktige skoene kan fullende stilen din. Se utvalget her og finn et par som passer til deg.

Her hos WagnerFashion fører vi først og fremst sko fra merket Lindbergh. Merket er kanskje mest kjent for å være et pent og fint motemerke som er med hvor tingene skjer, men faktisk er det mer enn det. Lindbergh fører nemlig også klær og sko i en veldig god kvalitet. Dette gjelder også innenfor sko, hvor de foretrukne materialer er skinn. Modellene er enkle og allsidige, og noen av parrene er akkurat like egnende til fest som til hverdag avhengig av hva du velger å ta på til dem.

De fleste skoene her hos WagnerFashion er utført i skinn, da det er et veldig fint materiale til sko. Skinnsko er behagelige, elegante og holder seg pent, også selv om skoene brukes mye. Skinnsko kan med litt vedlikeholdelse vare i mange år. Herreskoene våre finnes først og fremst i brun og sort, men det finnes til gjengjeld et vell av forskjellige nyanser og teksturer – derfor er det tale om vidt forskjellige sko. Det finnes også av og til sko i mørke nyanser av blå.

Til et skarpt sko-look hører det naturligvis også et sett pene strømper. Vi fører et stort utvalg av strømper, så du burde lett kunne finne noen strømper som matcher skostilen din.

Hvilke sko skal du velge?

Hvilke herresko du skal velge avhenger først og fremst av hva skoene skal brukes til. Er det hverdagssko som primært skal brukes innendørs, f.eks. på kontoret, så kan man bruke nesten alle typer sko. Skal man gå en del rundt i skoene sine utendørs, kan det være deilig med et par sko som har litt skaft. Har du først et par pene sko i god kvalitet kan du bruke dem i lang tid fremover. De vil kun bli mer og mer behagelige når de er gått til, og de holder seg pent hvis du pleier dem riktig.

Hos WagnerFashion mener vi at sneakers kan gi en fet twist til en dress, men dette gjelder først og fremst ved uformelle anledninger hvor stilen skal være casual. Ikke desto mindre synes vi at enhver mann alltid bør eie et par klassiske, stilrene og mørke sko til dressen, da dette gir den beste helhet i looken. Skal skoene brukes til en dress, så er en god tommelfingerregel at en sort dress skal ha sorte sko, mens en grå dress godt kan ha et par mørkebrune sko, hvis det passer bedre til stilen din. De helt lysebrune herreskoene er ikke det opplagte valget til en dress for mange, men har du stilen til det, så kan du selvfølgelig bare gjøre det.

Kjøp skoene dine på nett hos WagnerFashion

Å kjøpe sko på nettet er ikke annerledes enn å kjøpe klær på nettet. Du kan alltid prøve skoene på i ro og mak hjemme, og hvis størrelsen er feil, så har du de samme gode bytteforholdene som du kjenner fra kleshandel på nett. Hos WagnerFashion får du både sko av høy kvalitet og god service. Vi gir fFri frakt over 399 kr.. Vi sender ordren din hurtig. Hvis du angrer på kjøpet, kan du bare henvende deg i en av våre fysiske butikker for at bytte, hvis du foretrekker det fremfor å sende i retur per post.